Hye Kawan :)
happiness start from here
Music Box

About Posts Credits
Saturday, December 17, 2011 | 9:55 AM | 0 comments

Hey Assalamualaikum (: 
skrang ramai yang dah mule cerite tentang result Penilaian Menengah Rendah ni . okay sekarang aku pun nak cerite tentang hal ni . result keluar 22.12.2011 ni . Hari khamis . Minggu depan je . Memang sekejap je lagy . mase laju bergerak skarang kan ? aku rase baru je aku bergembire then result pulak dah nak kua . aku harap harap dapat keputusan yang boleh membahagiekan mokpok akuuu (: Basir bin Ismail dan Zaiha bin Ismail . Ya Allah , Kau berikanlah aku dan kawan kawan aku keputusan yang tidak menghampakan ibu bapa kami . kami xsanggup melihat ibu bapa kami sedih kerana kami . dan kau berikanlah kami untuk kami redho dengan keputusan kami nanti . Amin .